Avantajele oferite de panouri fotovoltaice va vor convinge sa instalati sisteme panouri fotovoltaice

panouri-fotovoltaiceNu e roman, credem noi, care sa nu fi fost macar o singura data uimit de cifrele uriase de pe factura de energie electrica. Desi nu e vorba de consum prea mare de persoana mai mereu, pretul kilowatt-ului si accizele regasite in factura cresc, TVA-ul a crescut, de unde si plata cu pana la 20-30% mai mult decat cea facuta in urma cu 6-10 ani. Pentru cine are ceva bani pusi deoparte si vrea sa investeasca intr-o achizitie care sa il scuteasca de facturi umflate la energie electrica sistemele de panouri fotovoltaice pret reprezinta solutia ideala.

De ce si-ar monta cineva panouri fotovoltaice? Pentru ca asigura independenta energetica individual sau colectiv, solutii sunt in functie de bugetul fiecaruia, proiectarea, echipamentele vin in sprijinul unei tranzitii de la energia clasica la acela solara mai simpla. Si daca vreti eficienta si mai buna, pe langa sistemele cu panouri fotovoltaice pret bun puteti cumpara si turbine eoliene, panouri solare hibdride sau termovoltaice. Avantajele sistemelor de panouri solare sunt multiple. In primul rand vorbim de productie de energie electrica gratuita, investitie initiala care se amortizeaza in 5-7 an, tot timpul exista suport financiar din parte autoritatilor pentru energia verde. Excesul de electricitate se poate vinde, masuratorile energiei furnizate in retea sunt foarte eficiente astfel ca vedeti exact cat produceti si cat consumati, sursa de energie electrica este curata, nepoluanta, energia furnizata nu are consturi de transport, independenta energetica se obtine relativ rapid, in cativa ani.

Intreaga instalatie de panouri solare este garantata 25-30 de ani, costurile de intretinere sunt mici, zgomotele produse sunt aproape insesizabile, oricand se pot adauga elemente noi pe instalatia initiala fara a fi nevoiti sa luati alte aprobari, fara monta alta instalatie cap-coada. Asadar, panourile fotovoltaice va asigura mereu energia electrica de care aveti nevoie, nu mai ramaneti fara curent din cauza penelor de curent foarte dese mai ales la oras, la satele mai indepartate, facturile la energie electrica vor disparea treptat.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *