Cand inima ti-o ia razna

probleme-inimaChiar in acest moment corpul tau face prea multe lucruri vitale pe care nici macar nu le percepi. Respiri, clipesti, iti bate inima, stomacul proceseaza mancarea. Este o a doua natura pentru tine, un „zgomot de fond” la care nici macar nu esti atent. Ce s-ar intampla daca unul dintre aceste lucruri mici s-ar schimba?

Inima ta, de exemplu, ar bate intr-un alt loc. Iti dai seama imediat de schimbare? Pentru o mana de oameni acest lucru chiar s-a intamplat. In 2014, BBC a vorbit despre cazul unui barbat care pretindea ca inima ii batea… in stomac. Nu era inima lui reala, ci un dispozitiv amplasat in stomac cu rol medical, insa barbatul credea ca e inima sa care bate.

Pieptul parea ca e si el mai mare de vreme ce inima nu mai era acolo si avea mai mult loc in cavitate. S-au produs schimbari si la nivel cerebral, astfel ca barbatul nu mai suferea atunci cand vedea pe cineva care avea dureri groaznice. Nu mai putea sa citeasca nici motivele ascunse ale anumitor oameni numai dupa gestica si mimica si toate astea din cauza ca inima parea ca si-a schimbat locul.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *