Care sunt avantajele unui vas hidrofor gws?

vas-expansiune-hidroforVasul hidrofor reprezinta o componenta foarte importanta in ceea ce priveste functionarea hidroforului ca intreg. De cele mai multe ori alegerea acestuia reflecta un cumul de factori atent verificati, iar rezultatele se concretizeaza intr-un produs care va fi folosit ulterior pentru alimentarea cu apa a gospodariilor sau a sistemelor de irigare.

Alegerea unui vas hidrofor gws se justifica prin prisma multitudinii de avantaje pe care aceste produse le au, si mai ales prin prisma numelui pe care acesta il poarta Global Water System este deja un nume pe piata de profil, unul pe care il putem regasi in majoritatea magazinelor de profil.

Care sunt avantajele unui vas hidorofor gws? Mai inainte de orice, ca raspuns la aceasta intrebare am putea mentiona faptul ca acest produs are o gama larga de aplicatii: fantani, aspersoare, sisteme de irigare, expansiune termala, prevenirea socurilor sau utilizarea in cazul emelentelor si dispozitivelor de incalzire- ventilare.

Din punct de vedere constructiv acest vas hidrofor gws intruneste toate conditiile de functionare, materialele utilizate pentru construirea acestuia fiind de cea mai buna calitate: stut din inox pentru conectare la apa, captuseala interna in zona de contact cu apa din polipropilena, valva de aer capsulata pentru prevenirea infiltratiilor de orice fel, membrana interna fixata cu ajutorul unui inel din otel, membrana si captuseala armate in zonele ce prezinta risc de uzare mai mare, iar lista ar putea continua fara probleme.

La exterior produsul este vopsit in doua straturi cu vopsea poliuretanica, cea care este aplicata peste un grund sau o amorsa aplicata in prealabil. Daca va intrebati de ce anume se foloseste vopsea poliuretanica in aceste cazuri, ei bine raspunsul este unul extrem de simplu. Spre deosebire de vopseaua pe baza epoxidica, vopselele poliuretanice rezista mult mai bine la factori externi si cel mai important, acestea au o rezistenta crescuta la raze UV.

Aceste tipuri de vase de expansiune pot fi folosite in cazul apei calde, dar si cazul apei reci, iar tipul acestora este orizontal. Un vas hidrofor gws este supus unor teste riguroase de calitate, drept pentru care folosirea acestui produs se poate face in depline conditii de siguranta.

Presiunea maxima de lucru a unui astfel de hidrofor, cel putin in cazul unuia cu o capacitate de 35 de litri este de 10 bari, iar presiunea din fabrica este de 1,9 bari, suportul de pompa si suportul de vas sunt confectionate din nylon si sunt incluse, membrana este de tip butilic si nu necesita schimbare, iar conexiunea hidraulica este de 1 tol si este din inox.

Dupa cum putem vedea, aceste produse chiar respecta standardele de calitate impuse, si mai mult decat atat par a oferi multiple avantaje utilizatorilor. Produsele sunt de cea mai buna calitate, iar acest lucru se vede din calitatea materialelor folosite pentru realizarea lor. Aceste produse pot fi gasite si pe piata din Romania, in magazine specializate precum www.shop-einstal.ro. Aici aceste vase pentru hidrofor pot fi gasite alaturi de alte produse similare, astfel incat fiecare utilizator sa poata sti ce anume sa aleaga pentru proiectul sau.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *