Cum ne alegem cele mai inspirate invitatii de nunta?

invitatii-nuntaPana la organizarea petrecerii si a intregii zile in care va veti uni destinele trebuie sa va ocupati de stabilirea invitatilor care va vor onora cu prezenta. Imediat dupa ce stiti clar cam cati invitati vor veni si care vor fi e timpul sa treceti la actiune si sa ganditi conceptul pentru invitatii de nunta. Ideea de baza este ca invitatiile sa reprezinte in totalitate personalitatea mirilor, sa se potriveasca cu tematica nuntii si sa aduca si un zambet fin pe fata celui care le va citi.

In prima faza, invitatia de nunta trebuie sa ofere un mic indiciu asupra tematicii nuntii, sa trezeasca interesul celui care o primeste si sa il determina sa isi doreasca sa vada si „continuarea” in ziua nuntii. Foarte important este sa vedeti toate mostrele oferite de firma care se va ocupa de invitatii, sa personalizati invitatiile, sa le alegeti doar pe cele care corespund cu designul si ideea de la care ati plecat dvs. in crearea acestora. Conteaza mult textul invitatii de nunta, care trebuie sa se potriveasca varstei si starii de spirit a invitatului ce le va primi. De exemplu, pentru cei mai in varsta dintre invitati e potrivit un text mai sobru, pentru cei mai tineri puteti alege ceva mai jucaus, formulari cu mult umor. Nu uitati insa sa aveti pe ambele tipuri de invitatii toate datele importante legate de ziua nuntii.

Atentie si la folosirea numelui nou, care nu are ce cauta pe invitatii, doar pe biletele de multumire. Mai multe idei de invitatii si cele mai bune sfaturi le gasiti la invitatiisuperbe.ro, magazin online cu invitatii nunta de calitate. Preturile plicurilor sunt incluse in cele finale, macheta invitatiilor e aprobata de client inainte de tiparire, se pot alege si texte predefinite de pe site daca nu aveti inspiratie pe moment, personalizarea fiind posibila in toate cazurile. Consultanta e gratuita, livrarea comenzilor pentru 250 ron este si ea gratuita.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *