Cumpararea de polite asigurare auto online iti aduce doar avantaje

asigurare-autoReinnoirea asigurarii auto este o procedura obligatorie pe care toti soferii trebuie sa o faca o data pe an. Preturile se schimba de la o perioada la alta asa ca la reinnoire puteti avea surpriza sa platiti mai mult pe polita de asigurare. Cu ROMASIG, primul broker de asigurari din Oltenia, cu peste 15 ani experienta, preturile politelor vor fi mereu cele mai bune la momentul respectiv, reducerile acordate si facilitatile oferite de www.romasig.ro fiind gandite in asa fel incat clientii sa aiba intotdeauna cele mai bune oferte din care sa aleaga.

Spre deosebire de politele incheiate intr-un sediu al unei firme de asigurari, cele cumparate online va scutesc de statul la cozi, de oferte nu atat de avantajoase prezentate de brokerul de asigurare, de timpul pierdut in cautarea celei mai bune firme de asigurari. La https://www.romasig.ro in doar trei minute puteti sa aflati ofertele de la 12 firme de asigurari, puteti obtine doar politele care va intereseaza si preturile cele mai bune, puteti compara tarife RCA rapid prin intermediul calculatorului RCA. Bazele de date ale firmelor de asigurare sunt mereu actualizate asa ca pretul obtinut in urma interogarii este cel corect si cel mai mic de pe piata la timpul respectiv. Livrarea politelor se face in toata tara prin curierat, completarea formularelor online pentru emiterea politelor se realizeaza foarte usor, dureaza putin si este foarte convenabila pentru cei care nu au suficient timp.

Orice sfaturi sau nelamuriri le puteti primi de la echipa ROMASIG, reinnoirea politei se face mereu la timp pentru ca exista RCA Reminder, un program prin care cu 7 zile inainte ca asigurare sa expire, clientul e anuntat, iar polita se reinnoieste cat de repede posibil, urmand sa fie trimisa la o data stabilita de comun acord. Politele se livreaza in 24 de ore si sunt conforme cu datele completate online.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *