Mamaia – destinatia numarul 1 pentru vacanta de vara

oferte-mamaia-2016Cel mai important targ de turism al primaverii, primul in 2016, Targul de Turism al Romaniei a reunit in fata pasionatilor de calatorii dar si a celor porniti in cautarea deal-ului ideal pentru vacanta, cele mai bune oferte atat din turismul romanesc cat si din afara tarii.

Si pentru ca vacanta de vara este unul dintre momentele mult asteptate ale anului, atat pentru adulti cat si pentru copii, care adora sa se balaceasca si sa construiasca castele pe malul marii, evident ca sejururile pe litoral au fost cele mai cautate, pe toate segmentele de varsta. Fie ca vorbim despre Romania (unde destinatia de top este Mamaia, dar nu putem neglija nici alte statiuni cu traditie, care au suferit modernizari importante in ultimii ani, asa cum este Venusul sau Eforie), fie ca vorbim despre Bulgaria, Turcia sau Grecia, ofertele au fost extrem de variate, ca pret si locatii.
La capitolul oferte Mamaia 2016 pachetele au fost dintre cele mai atractive, iar statiunea este fara doar si poate principala atractie de pe litoralul romanesc, datorita varietatii foarte mari a spatiilor de cazare, a restaurantelor si a posibilitatilor de distractie, cat si atmosferei si look-ului proaspat si modern de care se bucura statiunea.

Ofertele de early booking si maxi early booking au atras cei mai multi vizitatori la expo si ele continua si dupa targ. Le puteti afla fie online, pe site-urile agentiilor, asa cum este paradistours.ro, fie discutand direct cu reprezentanti ai acestora.
Hotelierii de pe litoralul romanesc au inceput sa sparga piata de vreo doi ani cu oferte all inclusive, la standarde mai mult sau mai putin acceptabile, iar anul acesta pachetele de acest gen incep sa capete tot mai multa popularitate. Tarife chiar si cu 20% mai mici sunt inca disponibile, pentru cei care se grabesc sa isi achizitioneze vacanta pana la finele lunii aprilie, beneficiind astfel nu numai de oferte de top, dar si de cazare in cele mai moderne hoteluri din Mamaia, care se ocupa rapid.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter
This entry was posted in Turism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *