Semnele care iti indica ca laptopul tau are nevoie sa mearga in service laptop

service-laptopCu ajutorul tehnologiei moderne putem realiza o multime de lucruri fabuloase. Putem sa ne punem in practica cele mai creative idei, putem comunica foarte usor cu ceilalti, putem sa ne impartasim gandurile, sa aratam tuturor fotografiile noastre. Poate cel mai util instrument prin intermediul caruia putem avea acces la nenumarate tipuri de informatii si resurse este laptopul. Cu un design modern si o structura hardware performanta, laptopurile sunt usor de transportat dintr-un loc in altul, nu ocupa loc mult, sunt simplu de utilizat si de intretinut.

Ca orice produs care functioneaza pe baza unor circuite si a unor placi, componente care au in majoritate o baza chimica, la un moment dat laptopul va ajunge si intr-un service laptop. Putem sa recunoastem imediat daca laptopul nostru are probleme mai grave decat un driver care nu mai functioneaza corect sau o aplicatie stricata tinand cont de cateva semne clare. In primul rand, boot-ul si incarcarea programelor de baza e din ce in ce mai greoaie, raspunsul la comenzi e intarziat, apar erori frecvente, se restarteaza sistemul, se inchide complet laptopul. Odata depistate aceste manifestari trebuie sa ne adresam unui service laptop, locul potrivit pentru reparatii complexe si pentru prelungirea vietii dispozitivului dvs. Aici echipa service-ului va face o diagnosticare, vor exista cateva teste standard, se va verifica integritatea pieselor interne si a circuitelor.

Dupa evaluare clientul va fi anuntat daca se poate repara laptopul, care e defectul, daca se merita investitia si cam cat ar dura remedierea defectiunilor depistate. Se trece apoi si la reparatiile efective, care presupun inlocuirea unor piese uzate cu unele noi, refacerea unor circuite imperfecte sau alte tipuri de interventii pe partea de hardware. La final, se stabileste daca mai exista ceva de facut, se curata de praf sistemul, se verifica efectul reparatiilor si se probeaza in fata clientului.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *