închirieri mașini Uber -generalitati
închirieri mașini Uber -generalitati

Șoferii de Uber vor putea să-și închirieze mașina prin serviciu carsharing

2 minutes, 18 seconds Read

O nouă modalitate prin care șoferii de Uber pot face bani fără să lucreze

”Proprietarii de mașini vor putea închiria către alți șoferi autoturismele, prin aplicația Uber, printr-un nou serviciu de carsharing pe care compania a anunțat joi că îl va extinde la nivel mondial.”, conform StarUp Cafe.

„Pentru momentele în care utilizatorii Uber vor fi nevoiți să conducă pe cont propriu, Uber extinde Uber Carshare la nivel global: un produs nou care va permite utilizatorilor să împrumute o mașină când au nevoie de una. Transformând orice mașină într-una care poate fi folosită și de altcineva, oamenii vor contribui la transformarea cartierelor în zone de locuit mai plăcute” – a precizat Uber, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.


Citește și Interviu cu Campionul Mondial Constantin Popovici

  • Funcții eco Uber:
  • – „Rute prietenoase cu mediul. Începând cu anul trecut în America de Nord, Uber a dezvoltat algoritmi pentru hărți, astfel încât o cursă să fie cât mai eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil. În prezent, algoritmul aplicației ia în calcul factori precum nivelul de urcare din rută și numărul de opriri/porniri la semafor, lucruri care influențează cantitatea de combustibil consumat. Începând cu anul 2023, funcția va fi disponibilă la nivel global. Uber susține că algoritmul său a redus cu 9.800 de tone emisiile de CO2, adică 4,2 milioane de litri de combustibil economisiți de șoferi.”
  • – „Green Curb în aeroporturi. Odată cu sezonul călătoriilor, Uber spune că oferă acces la preț redus sau chiar gratuit șoferilor de mașini electrice la stațiile de încărcare rapide din aeroporturi, în spațiul rezervat Uber. Pentru pasageri, funcția va veni cu avantaje care să încurajeze folosirea produselor sustenabile din aplicație. Pasagerii care aleg Uber Comfort Green sau Uber Green vor avea tarife mai mici și acces exclusiv în zone de preluare din anumite locații din aeroport.”
  • – „Riders Emission Savings. Pentru pasageri, noua funcție pe care o dezvoltă Uber va fi localizată în pagina contului personal și va arăta câte emisii de carbon au fost evitate alegând Uber Green sau mașinile electrice din Uber Comfort.„
  • – „UberX Share. Compania lansează joi, în alte 18 orașe, UberX Share prin care  pasagerii împart  o cursă, reducând astfel emisiile și economisind bani. UberX Share este disponibil în peste 50 de orașe la nivel global.”

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *